Υπηρεσίες | Καλλικράτης | Τιμοκατάλογος   
 

Το 11 8 31, Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος, σας προσφέρει πλήρης ενημέρωση σχετικά με το Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που τίθεται σε ισχύ την 1/1/2011, και τις αλλαγές που θα ισχύουν σε επίπεδο Δήμων & Κοινοτήτων.

Ενημερωθείτε τώρα για τους Δήμους, Παλαιούς & Νέους, για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στη δομή τους και τις οργανωτικές αλλαγές όλων των Περιοχών της Ελλάδος. Πως? Απλά και γρήγορα το 11 8 31 σας ενημερώνει για όλες τις πληροφορίες. Συμπληρώστε στα παρακάτω πεδία αναζήτησης τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν και πατήστε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Και μη ξεχνάτε πως καλώντας το 11 8 31 οι εξειδικευμένοι μας εκπρόσωποι σας ενημερώνουν αναλυτικά και για τα στοιχεία επικοινωνίας για κάθε υπηρεσία του Δήμου και της Νομαρχίας που ψάχνετε.

Παράλληλα μπορείτε να ζητήσετε να συνδεθείτε απευθείας με το τηλέφωνο επικοινωνίας ή και να λάβετε την πληροφορία που θέλετε και μέσω Δωρεάν γραπτού μηνύματος (SMS).

Για να βρείτε τον Δήμο στον οποίον θα ανήκετε πλέον βάσει ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, επιλέξτε από την λίστα την παλιά ονομασία του Δήμου σας.

Παλιά ονομασία Νέα ονομασία

Για να βρείτε τους Δήμους & τις περιοχές βάσει προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ επιλέξτε από την λίστα τον Νομό που σας ενδιαφέρει:

Για να βρείτε η περιοχή σας σε ποιόν Νομό & Δήμο ανήκει, πληκτρολογείστε την ονομασία της:

COSMOTE.gr
 Χρήσιμες Συνδέσεις
Προγράμματα συμβολαίου από την COSMOTE
Καρτοσυμβόλαιο από την COSMOTE